BALIKESİR KARESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Zili Çaldı

 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı  "İlköğretim Haftası" kutlama programı  Karesi İlçemiz Ali Şuuri İlkokulunda İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet ERDOĞDU´nun katılımlarıyla gerçekleşti. 
2015-2016 Eğitim Öğretim Zili Çaldı

  Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KONAKBAY “İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.

  Bu nedenle; çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız” dedi.

  Karesi İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mürsel Sabancı ve İlçe Amirlerinin katıldığı program sonrası Sayın Karesi Kaymakamımız ve beraberindekiler sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması temennilerinde bulundular.

 

Karaoğlan Mahallesi Kız Ortaokul Sokak No 13 Karesi / BALIKESİR - 0 266 246 42 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.